Programjaink

Egyéb szolgátatásaink, programok:

1: Masszázs / Spa , BAR Resort használata (Ramada) megoldható előzetes egyeztetéssel, oda/vissza jutás szintén megszervezhető.
2: KIDS Club – BAR Resoprt (Ramada) – 6-14 éves korig a hotel kids clubja rendelkezésre áll vendégeink gyermekei részére.
3: A közeli kerámia műhelyben csoportos és egyéni foglalkozások állnak rendelkezésre az agyagozni vágyók, művészetet kedvelőknek.
4: Vitorlázás a Balatonon – Töltsön el egy napot a vitorláson, ahol szakképzett személyzet lehetővé teszi önnek és csapatának a pihenést. 12 főig
5: Legénybúcsuk / Leánybúcsuk szervezését is vállaljuk! Legyen az egy chippendale fiú vagy más érdekes szórakoztató program, ránk számíthat!
6: Angel’s Garden tökéletes hely kisebb esküvők, szülinapok, szervezésére. Villa 13 embert tud elszállásolni, de rendezvénysátrunkban akár 120 ember elfér állva, vagy 45 ülve 🙂
7: Főzőiskola – Magán főzőkurzusok megszervezését is vállaljuk, keressen minket bizalommal! (szabadtéri)
8: Fedezze fel a Badacsonyi borászatokat! Bortúrák / Borkóstolók szervezésében is segítünk, partner borászataink által.
9: Kényeztesse magát Reggelivel vagy Félpanziós ellátással! Kérésére megszervezzük helyi termelők alapanyagait felhasználva.
10: Party szervíz – szerződött partnerünk mindíg elérhető!
11: Ha szeretné a környező városokat, falvakat nevezetességeket is meglátogatni és szüksége lenne tanácsra és/vagy sofőrre, kérem forduljon hozzánk bizalommal! (Héviz / Tapolcai tavasbarlang)
12: Angel’s Garden egy hely ahol kikapcsolódhatsz, meditálhatsz vagy akár SUP yogázhatsz is a medencében. Rendezvénysátrunkban 16 yoga matrac is elfér!
13: Önfejlesztő hétvégék. A villa tökéletes helyszint biztosít önfejlesztő csoportoknak, családállításhoz, coachinghoz és csapatépítőkhöz.